dom-hemingway-1382441201  Cinefilul de Serviciu și Ro Image îți propun un concurs cu două invitații duble la „Dom Hemingway”, o comedie neagră în purul stil britanic cu Jude Law în rolul principal.

După ce a stat 12 ani la închisoare pentru că nu a vrut să-şi toarne complicii, faimosul spărăgător de seifuri Dom Hemingway e înapoi pe străzile Londrei, pentru a-şi lua ce i se cuvine… şi încă ceva în plus!

Dom Hemingway pornește la drum împreună cu tovarășul său cel mai bun, Dickie (Richard E. Grant), îi face o vizită fostul său șef interlop, dl. Fontaine (Demian Bichir), care acum locuiește în sudul Franței, pentru a-și revendica recompensa. Dar, după ce trece printr-un accident de mașină și întâlnește o femeie fatală, Dom își dă seama că prioritatea lui este să reia legătura cu fiica lui, Evelyn (Emilia Clarke), pe care nu a mai văzut-o de prea mult timp. Însă Dom va face ce știe el mai bine: să dea peste cap viețile tuturor celor din jurul său…

Filmul are premiera în România vineri 29 noiembrie 2013 și este distribuit de Ro Image.

Pentru a intra în concurs răspundeți printr-un singur comentariu la următoarea întrebare:

– în ce film ți-a plăcut cel mai mult prestația lui Jude Law  ?

Invitațiile sunt valabile la Movieplex, Plaza Romania, în weekendul 29 noiembrie – 1 decembrie. Concursul se încheie miercuri 27 noiembrie la ora 20:00, atunci când vor fi desemnați câștigătorii prin tragere la sorți folosind random.org și anunțați atât pe blog, cât și pe pagina de Facebook Cinefiluldeserviciu. Rog câștigătorii să trimită un mail cu datele lor de contact pe cinefiluldeserviciu@yahoo.com până joi 28 noiembrie ora 20:00. Succes!

UPDATE: Câștigătorii celor două invitații duble sunt “raluka” şi “Gina”. Felicitări.

Winners