∞ Marc Webb nu va regiza și cea de-a 4-a parte a seriei The Amazing Spider-Man. Care este motivul, dar și alte detalii despre posibilele lui proiecte de viitor puteți citi aici.

∞ Nici nu s-a lansat filmul Godzilla și regizorul peliculei a confirmat deja faptul că vom avea parte de un sequel. sursa.

∞ În al doilea weekend al box office-ului românesc, 300: Rise of an Empire a reușit să rămână pe primul loc cu încasări de 1.042.239 de lei, fiind urmat de către Need For Speed, cea mai bună premieră a săptămânii, cu 976.190 lei. Din punct de vedere al numărului de spectatori, cele două fac rocadă, primul aducând 47591 spectatori în sălile de cinema, în timp ce al doilea 48548. Lista completă a box office-ului din România o puteți vedea aici.

∞ Oficialii Disney au anunțat faptul că logo-ul filmului Star Wars lansat pe internet nu este unul oficial. O veste bună având în vedere cum arată 🙂 :

Star Wars

∞ Președintele studioului Marvel, Kevin Feige, descrie cum va fi noul film Marvel – Guardians Of The Galaxy. Detalii aici.

∞ Încă un trailer pentru Maleficent. Arată din ce în ce mai bine.

http://www.youtube.com/watch?v=mm_87ElpkAg

∞ Criticii dau de pământ cu noua producție Divergent. În acest moment filmul are un scor de 30% pe site-ul Rotten Tomatoes cu 7 recenzii negative și doar 3 pozitive. Printre cele mai dure cuvinte aruncate filmului: „acest film este mai prost decât Twilight” sau „Hunger Games are 5 clase peste Divergent„. Nici actrița principală nu a scăpat de gura criticilor, prestația ei fiind extrem de slabă. Filmul se lansează vineri în cinematografe.

∞ Josh Trank, regizorul filmului Chronicle, cel care va regiza și filmul Fantastic Four, a fost pus din nou în funcție de către oficialii studioului FOX. Acest lucru pune capăt zvonurilor care au circulat, și anume: FOX caută noi scenariști, actori, dar și un nou regizor, nefiind mulțumiți de calitatea muncii de până în acest moment.

∞ Prima imagine din filmul San Andreas ce va fi lansat pe 5 iunie 2015.

San Andreas

∞ Noi imagini din filmul How To Train Your Dragon 2. Restul le puteți vedea aici.

how to train 2

∞ Interviuri cu actorul Theo James din Divergent, dar și cu unul dintre compozitorii melodiilor din Muppets Most Wanted, puteți vedea aici și aici.

∞ Două vești pentru fanii X-Men:

– după X-Men Days of Future Past, lansat anul acesta, va urma un alt film X-Men intitulat Apocalypse, care se va lansa cel mai probabil în 2016.

– regizorul filmului The Wolverine, James Mangold, plănuiește să înceapă filmările pentru The Wolverine 2 după sfârșitul filmărilor pentru X-Men Apocalypse. sursa.

∞ Animațiile Ratatouille și The Incredibles, ambele având un uriaș succes de box office, vor fi relansate în format 3D conform anunțului făcut de studiourile Pixar. sursa.

∞ Noi imagini promo din The Amazing Spider-Man 2. Restul le puteți vedea aici.

spider man 2

∞ Mr. Peabody & Sherman a reușit să treacă pe primul loc în box office-ul american încasând 21 de milioane de dolari. 300: Rise of an Empire s-a clasat pe locul 2 cu încasări de 19 milioane de dolari, în timp ce Need For Speed a strâns aproximativ 18 milioane de dolari. Pe plan internațional, Need For Speed s-a descurcat mult mai bine strângând peste 45 de milioane (21 de milioane au venit din China), iar 300: Rise of an Empire a strâns aproximativ 41 de milioane, având în acest moment un total de $263M.

∞ În final, vă lăsăm un articol al publicației vulture.com: 3 motive pentru care filmele bazate pe jocurile video nu au încă succes.

Enjoy!

Pentru a vedea posterele/pozele la dimensiunea originală, vă sugerăm să dați click pe ele.