∞ O reclamă haioasă a celor de la Toyota cu ajutorul păpușilor Muppets 🙂 . Filmul se va lansa pe 21 martie.

http://www.youtube.com/watch?v=N5A3R4XqhOA&w=560&h=315

∞ Josh Gad l-ar putea interpreta pe Thing din Cei 4 fantastici conform unelor zvonuri. Totuși, regizorul filmului, Josh Trank, dezminte această informație pe contul său de twitter : „este prima dată când aud de așa ceva. Nu este adevărat”.

∞ Sly Cooper se va lansa în 2016, iar cu ocazia acestui anunț producătorii filmului au lansat și primul trailer. Îl puteți vedea aici, unde mai găsiți și o serie de detalii despre animație.

∞ Chris Pratt confirmă faptul că va juca în filmul Jurassic World ce se va lansa pe 12 iunie 2015. Detalii despre această știre și despre personajul pe care îl va interpreta găsiți aici.

∞ Filmul Skyfall a reușit să câștige 2 premii Grammy: 

Best Score Soundtrack For Visual Media: „Skyfall,” Thomas Newman, composer
Best Song Written For Visual Media: „Skyfall,” Adele Adkins & Paul Epworth, songwriters (Adele).

∞ Al 2-lea trailer al filmului Maleficent a fost primit foarte bine de public generând reacții extrem de pozitive, atât trailerul în sine, cât și coloana sonoră de pe fundal. Filmul se lansează pe 30 mai. Pentru cei care nu l-au văzut:

∞ Un nou zvon privind Avengers 2 (care nu ne-ar mira să fie adevărat după ce s-a întâmplat cu Iron Man 3). Despre ce este vorba puteți vedea aici.

∞ Tot studiourile Marvel reușesc să ne amuze și de această dată. Cum ar fi arătat Thor interpretat de către Tom Hiddleston ( Loki ) și cum arată același Tom Hiddleston în costumul purtat de Căpitanul America.

∞ Un mini preview al coloanei sonore din The Amazing Spider-Man 2. Pot spune că împărtășesc opinia majorității: sună oribil 🙂 .

http://www.youtube.com/watch?v=EUBfNRURYqs&w=560&h=315

∞ Vizionările test pentru producția Can a Song Save Your Life vor avea loc joi conform unui tweet.

∞ Posterul final pentru Vampire Academy. Se poate mai oribil de atât ?

dg0pi.jpg.

Pentru a remedia acest lucru, nu uitați că puteți participa la un concurs de creativitate prin care să-i creați chiar voi posterul. 🙂

∞ O comparație între primul Hunger Games și sequel-ul Catching Fire la nivelul cifrelor încasate, dar și la nivelul biletelor vândute, puteți vedea aici. De asemenea, tot la nivel de box office, Frozen a reușit să treacă de bariera celor $800 de milioane încasate la nivel global, The Hobbit se apropie de $850M însă mult sub prima parte, în timp ce Despicable Me 2 are toate șansele să treacă de 1 miliard de dolari, în acest moment strângând 965 de milioane.

∞ Elizabeth Banks va regiza partea a 2-a a filmului Pitch Perfect (cu Anna Kendrick) care se va lansa în 2015. Mai multe detalii puteți găsi aici.

∞ 2 noi postere pentru 300.

63600L.jpg

300riseempire-postmondo.jpg

∞ Filmul Sabotage (David Ayer, Arnold Schwarzenegger) se va lansa pe 28 martie, în loc de 11 aprilie. sursa. Filmul Moms’ Night Out se va lansa în mai 2014 – sursa, iar The Wedding Ringer se va lansa pe 16 ianuarie 2015.

∞ Filmările pentru Transformers: Age of Extinction s-au mutat în China. sursa.

∞ Primul trailer pentru The Zero Theorem (Terry Gilliam, Christoph Waltz, Tilda Swinton) îl puteți vedea aici. Tot un trailer, dar al filmului In Fear îl găsiți aici. Ambele merită o vizionare.

∞ Pentru fanii X-Men: 1 , 2 , 3 . 🙂

∞ Kristen Stewart și-a șocat fanii cu un interviu bizar.

∞ Ben Affleck despre neobositul subiect: el și Batman.

∞ Serialul The Walking Dead va reveni pe micile ecrane pe 9 februarie. Până atunci, producătorii au lansat două noi imagini pe care le puteți vedea aici.

∞ Marc Webb ne promite un Spiderman „de două ori mai bun decât precedentul”. Detalii aici.

∞ După ce Tarantino și-a luat adio de la a mai face filmul The Hateful Eight din cauza scenariului făcut public, erau necesare și niște măsuri împotriva celor vinovați. Mai multe detalii aici și aici.

∞ În final, vă lăsăm cu o listă lungă și foarte interesantă făcută de cei de la Indiewire cu cele mai așteptate 100 de filme ale lui 2014 , evident, în opinia lor.

Enjoy!

Pentru a vedea posterele/pozele la dimensiunea originală, vă sugerăm să dați click pe ele.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCONCURS: RO Box Office 2014 – săptămâna 5
Articolul următorBlue Jasmine (2013)
Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine la recenzii filme.