∞ RECOMANDAREA ARTICOLULUI: Un interviu amuzant cu actorii Ashley Greene şi Johnny Galecki (pe care probabil îi ştiţi din Twilight Saga şi The Big Bang Theory ) îl puteţi vedea aici.

∞ Se caută un nou „Sef de Coşmar” după ce Colin Farrell se pare că a refuzat oferta de a juca în cea de-a 2 a parte a filmului. sursa.

∞ Filmul Captain Phillips a avut premiera la LFF (London Film Festival) unde din câte se pare a fost primit cu entuziasm din partea publicului.

http://www.youtube.com/watch?v=3dYTshh_F7g&w=420&h=315

∞ Nicole Kidman va juca în filmul The Silent Wifeo adaptare a romanului scris de A. S. A. Harrison. sursa.

∞ Un nou trailer al filmului The Monuments Men (George Clooney, Cate Blanchett, Jean Dujardin) îl puteţi vedea aici.

∞ Noul film al Angelinei Jolie, Maleficent, pare a avea aceleaşi probleme ca şi World War Z (Brad Pitt).  Cu mai puţin de 9 luni până la lansare, se pare că producătorii au decis că anumite părţi ale filmului să fie refilmate pentru a fi îmbunătăţită calitatea filmului. sursa.

∞ Cum producătorii filmului Thor nu au anunţat încă oficial câte minute va avea producţia, circulă un zvon conform căruia Thor: The Dark World, va avea doar 86 de minute :). Este greu de crezut aşa ceva, mai ales când se zvonea că şi The Amazing Spider-Man va ţine doar 90 de minute. Şi pentru că tot vorbim de Thor, actorul Tom Hiddleston promovează în aceste zile filmul în China. Poze de la sosirea actorului la Beijing puteţi găsi aici.

∞ You’re Next va fi relansat în anumite cinematografe în această săptămână. Decizia surprinde, deoarece până la Halloween mai este ceva timp, iar un nou film de groază, mult aşteptatul Carrie, se va lansa săptămâna viitoare. Câţiva bani în plus însă, nu strică niciodată.

∞ Poster pentru filmul Vampire Academy: Blood Sisters.

tumblr_mugyt8f82Z1sejk9do1_r1_500.png

Probabil este printre cele mai proaste postere văzute anul acesta. Tot despre acest film, vorbeşte un cinefil care a fost prezent la test screened şi ne spune faptul că filmul are un potenţial mai mare decât Mortal Instruments sau Twilight, dar că nu reuşeşte să fie exploatat aşa cum trebuie având în vedere faptul că nici filmul nu ştie prea bine ce cale doreşte să urmeze. Efectele speciale nu sunt făcute foarte bine, iar anumite faze ar fi trebuit schimbate pentru a fi un film destul de bun. 3/5??

∞ Un review al filmului Monuments Men îl puteţi citi aici. Comentariul este făcut după o testare a filmului de către producători.

∞ Puteţi vedea aici conferinţele de presă ale filmului The Counselor.

BWK8IQSCEAAm36p.png

tumblr_mudneqXFkr1rcueuxo1_500.png

 ∞ HITFIX ridică la fileu 12 întrebări dintre cele mai discutate subiecte în ultimele 2 săptămâni. Chiar dacă nu toate întrebările sunt legate de filme/seriale, articolul merită citit în totalitate.

∞ Un teaser pentru Hercules: The Legend Begins. Seamănă destul de mult cu Spartacus.

http://www.youtube.com/watch?v=kVxX2Vc-Tio&w=420&h=315

∞ Un interviu cu Ellen Page în care vorbeşte despre X-Men: Days of Future Past, noul joc video Beyond: Two Souls şi nu numai, îl puteţi vedea aici.

∞ Actorul Michael B. Jordan (Chronicle) se află în discuţii pentru un rol în Star Wars. sursa.

∞ Ratingurile serialelor în ziua de miercuri le puteţi vedea aici. Modern Family continuă să aibă acelaşi succes ca şi în sezoanele trecute cu peste 10 milioane de spectatori, însă lider de piaţă a fost serialul Criminal Minds cu aproape 11 milioane de spectatori.

∞ Celebrul compozitor Hans Zimmer vorbeşte despre coloana sonoră a filmului The Amazing Spider-Man 2aici.

∞ Ce filme se vor lansa în această săptămână pe blu-ray puteţi vedea aici. Surprinzătoare sunt preţurile deloc ridicate în comparaţie cu cele din Romania.

∞ Quentin Tarantino: Batman nu este un personaj foarte interesant.

∞ Lista oficială a scurt-metrajelor care intră în cursa pentru Oscar o puteţi vedea aici.

Enjoy!

Pentru a vedea posterele/pozele la dimensiunea originală, vă sugerăm să dați click pe ele.

RECOMANDAREA ARTICOLULUI este o alegere eminamente subiectivă.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCineZapping ep.18
Articolul următorThe Family (2013)
Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine la recenzii filme.