Nu știu cât o considerați de frumoasă (desigur, atâta vreme cât e machiată și/sau photoshopată 😛 ), dar, pentru mine, sigur e simpatică foc. Pare exact genul de the girl next door, cu care ți-ai împărți, la nevoie, visele, speranțele, fericirea și, de ce nu, chiar fluidele.

Multă vreme, vreo 8 ani, s-a bucurat de bunătățile ei Macaulay Culkin. Dar Mila s-a gândit, totuși, c-ar fi mai bine să-l lase singur acasă, pe perioadă nedeterminată și s-a reorientat către un vechi prieten și coleg de platou, pe care l-a transformat rapid în proaspăt logodnic și viitor tătic. Exact, Ashton, de tine e vorba :).

Pe plan profesional, 2014 ar fi putut fi anul ei de glorie, dacă Jupiter Ascending ar fi fost lansat la momentul anunțat și s-ar fi bucurat, evident, de-un succes colosal. Cel puțin, la asta au visat șefii de la Warner, probabil, fascinați de urechile de elf ale domnului Tatum. Din păcate, se pare că frații Wachowski nu mai sunt ce-au fost, nici la propriu, nici la figurat, așa că nu ne rămâne decât să așteptăm bomba ce va lovi America în februarie 2015. Sau….nu ?

Dar mai e mult până atunci. Între timp Mila Kunis se pregătește să apară pe marile ecrane din România cu două filme, unul după altul – Blood Ties și Third Person. Apropo de România, fata e născută la Cernăuți, orășel din Ucraina (sau Rusia, depinde de care parte a baricadei ești), situat foarte aproape de granița cu superba noastră țară, care, din păcate, e locuită. Deci, cinefililor din Vicovu de Jos, pardon, Sus, Rădăuți, Dorohoi, Marginea, Siret, Suceava, chiar n-ar strica să aruncați niște priviri pe arborele vostru genealogic, că nu se știe niciodată de unde sare кролик. Și nu strică să ai o rudă în plus, mai ales dacă-i vedeta de film.

Înainte de a trece prin ochii mei de critic cele mai bune/proaste filme ale Milei, trebuie amintită prezența ei constantă în două din cele mai populare seriale de animație americane –Family Guy și Robot Chickenplus o mențiune specială pentru serialul care i-a netezit drumul către un trai mai bun, anume That ’70s Show, din care am văzut și eu câteva episoade, fără să mă dea pe spate intr-un fel sau altul.

 

TOP 3 FILME PROASTE :

3. Moving McAllister – un film de pe vremea când Jon Heder mai trăia din valurile făcute de plăcuta surpriză Napoleon Dynamite. Subiect de doi lei, umor de toaletă, un film de ratat, cu siguranță.

moving-mcallister-387177l-imagine

2. Max Payne – am jucat și am iubit jocurile, cu acel feeling incredibil și cu ineditul bullet time, și tocmai din această cauză urăsc filmul, care e un exemplu clasic de prostie marca Hollywood.

max-payne-501014l

1. Oz The Great And Powerful au văzut unii ce bine a prins Alice in Wonderland, hop cu încă o poveste, la fel de lungă și de asemănătoare măcar prin detaliile tehnice, în unele momente de-a dreptul obositoare. Mila e ceva vrăjitoare rea, machiată absolut grețos în momentele de maximă răutate. N-am reușit să-l duc până la capăt, cred că mi-a rămas un sfert de oră, adică taman punctul culminant și deznodământul, dar m-am gândit că știu ce urmează și, pur și simplu, am renunțat să mă uit. Păcat de James Franco, că e un băiat de treabă. Și un actor bun.

oz-theodora

 

TOP 3 FILME BUNE :

3. Friends with Benefits – o comedie simpatică, cu Justin și Mila pe post de parteneri de sex și doar atât, cred ei. La vremea respectivă, mi s-a părut un film superior rivalului direct – No Strings Attached – care, ironic sau nu, îi are în rolurile principale pe Natalie, cu care a împărțit ecranul și pe Ashton, cu care împarte, în prezent, patul.

 

friends-with-benefits-615322l-imagine

2. TedOricât de stupidă îmi pare ideea care stă la baza filmului, trebuie să recunosc că mi-a plăcut măcar așa, ca o mare prosteală ce e. Poa’ să zică cine ce-o vrea, Seth McFarlane chiar are umor. Important este să-l și recunoști în filmele sale, altfel, te uiți degeaba.

ted-movie-wahlberg-mila-kunis

1. Black Swan – Mister, suspans, o scenă erotică demnă de filmele cu adulți, regia lui Aronofsky + muzica lui Clint Mansell, superbe momente de balet, cu multă pasiune și dăruire (prea multă, în unele cazuri), o replică pe măsură dată principalei protagoniste a filmului, toate astea înseamnă un vârf de carieră pentru Mila Kunis.

Mila-Kunis-as-Lily-in-Black-Swan-mila-kunis-23366749-1360-768