Despre noi

Cinefiluldeserviciu.com este un blog cu profil cinematografic născut din această pasiune nebună pentru cinematografie şi care se adresează tuturor iubitorilor celei de-a 7-a artă.

Pe acest blog veţi găsi în primul rând recenzii cât se poate de subiective ale celor mai noi filme apărute, ale unor filme clasice care merită readuse în atenţia cinefililor, dar şi ale unor filme mai puţin cunoscute publicului larg. Pentru noi nu contează genul filmului, cât de vechi este, din ce ţară provine, cât de popular este sau cât de bine/rău a fost primit de critică sau de public. Dacă nouă ne-a plăcut, îl recomandăm cu drag mai departe, iar dacă nu, ne vom permite să rupem tastele și să dăm cu el  de toți pereții :).

În limita timpului disponibil, vă vom ţine la curent cu cele mai noi trailere apărute, vă vom oferi informaţii la cald legate de premierele săptămânale în România, vă vom oferi diferite articole speciale care credem noi că v-ar interesa și nu în ultimul rând, vă vom oferi șansa să participați la diverse concursuri cinefile.

Despre mine, Mutuligă Andrei aka Cinefilul de Serviciu (sau El_KaPpa cum mă știu mulți), creatorul şi administratorul acestui blog, am făcut o scurtă istorioară în care am spus cam tot ce era de spus şi care poate fi citită aici: http://cinefiluldeserviciu.com/introducere-cu-si-despre/ .

Ce nu scrie acolo însă, este faptul că cinefiluldeserviciu.com deși a început ca un blog personal, s-a transformat ușor ușor într-o muncă de echipă, pentru că, nu-i așa, unde-s mulți puterea crește.

În momentul de față, echipa cinefiluldeserviciu este formată din:

– Mutuligă Andrei – Cinefilul de Serviciu aka El_KaPpa

– Torjoc Gabriel – gabonne

– Sarafu Ștefan – cameleonii

– Toma Marius – delfinașu

Sub fiecare articol, scrie numele sau nick-ul celui care l-a scris.

Pentru orice fel de colaborare, nu ezitați să ne contactați.